Autocamper
Del på facebook

Autocamper

​​​​​​
​Hvor må jeg parkere min autocam​​per?

En autocamper (under 3,5 ton) kategoriseres som en personbil, derfor er der ingen forskel på en bil og en autocamper udover størrelsen. Du må derfor parkere på offentlige veje og parkeringspladser under overholdelse af de almindelige parkeringsregler og den lokale skiltning. Det betyder at autocamperen for eksempel skal kunne holde lovligt inden for p-båsen.

Vi opfordrer til at vise hensyn til dine omgivelser, når du parkerer din autocamper.

Hvil dig og spis mad på raste- og parkeringspladser
- Campering er kun tilladt på campingpladser

Det er tilladt at parkere og overnatte i bilen på offentlige veje, parkeringspladser og rastepladser, men overnatningen må ikke få karakter af camping. Det er derfor ikke køretøjet, der afgør om der bliver parkeret, rastet eller camperet, men formålet og adfærden på pladsen.

Tilkøb af faciliteter til autocampere

Det er i perioden fra 15. maj til 15. september 2024 muligt at parkere din autocamper på de indrettede pladser på Nørrekås Lystbådehavn, Hasle Havn og Tejn Havn samt tilkøbe adgang til havnens faciliteter imens der rastes.
I perioden 16. september til 14. maj kan der fortsat rastes på ovennævnte havne, de indrettede pladser og faciliteter vil dog ikke være tilgængelige.

Der er 6 pladser på hver havn og det er ikke muligt at reservere en plads på forhånd.

Ved ankomst til havnen kan der købes billet i serviceautomaten. Billetten koster 255 kr. (2024) og gælder fra ankomsttidspunktet til den efterfølgende dag kl. 12.00.

Billetten giver adgang til strøm, vand, affaldscontainere, bade- og toiletfaciliteter, vaskerum og sejler-wifi.

Der vil være mulighed for at tilslutte sig strøm fra pladserne. Vand kan hentes fra de udendørs haner på havnen.


​​Tømning af toilettank

Tømning af toilettank kan ske enten ved tankstationen CircleK i Allinge eller ved rensningsanlægget nær Nørrekås Lystbådehavn og kan således ikke foregå på havnen.


Læs mere om parkering og campering af autocampere


Spørgsmål kan rettes til den lokale h​​avnefoged:

Nørrekås Lystbådehavn og Hasle Havn: Denni B. Chemnitz tlf. 56 92 22 21.
Tejn Havn: Tom Nielsen tlf. 56 92 23 17.