julepynt
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Europe-Direct

Europe Direct Bornholm 2017

Velkommen til årets fondsmesse og Frivillig Fredag 

Massevis af information om fonde/puljer mv. for idræt, integration af flygtninge, energi, fødevarer, uddannelser, kultur og meget andet.
Massevis af inspiration for frivillige og foreningslivet. Messen vil vise den værdi de frivillige er for vort samfund, men også den værdi, som den enkelte frivillige oplever ved at være frivillig. 

Få en stand til din forening

Det vil være muligt for bornholmske foreninger og kommunale institutioner at få en mindre stand (bord) på messen til at kunne fremlægge materialer og få en snak med messegæsterne.
Kontakt: niels.chresten.andersen@brk.dk

program.png

arrangører.png 

brexit logo

Brexit: Hvad sker der nu?

Få på halvandet minut en orientering om forhandlingerne om Storbritanniens exit af EU her

Link til Youtube

Månedens EU-citat

”Europa er i dag verdens fredeligste kontinent… Siden Rom-traktaten blev til for 60 år siden, er vores velstand mere end syvdoblet, supermarkederne bugner af mad, vi har aldrig haft mere frihed, og vi har aldrig været lykkeligere i Danmark. Det indre marked og den frie bevægelighed i markedet løfter vores velstand til gavn for velfærden. Det har tjent Danmarks eksporterhverv godt med toldfri og åben adgang til verdens største hjemmemarked med over 500 mio. forbrugere. Europa er ikke et kontinent på kaoskurs.”

Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, Jyllands-Posten 21. juni 2017

 

Den Europæiske Volontørtjeneste EVS

Læs vores brochure her (PDF)

Informationstjeneste

Europe Direct Informationstjeneste

Klik og se, hvordan du får svar på dit spørgsmål.


Få svar på dine spørgsmål om EU på telefon, e-mail eller chat

Hvad synes du?

Tak for dit besøg på Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi håber, at du fandt hvad du ledte efter. Inden du forlader vores side, håber vi du vil bruge et øjeblik på at udfylde en lille brugerundersøgelse, som du finder her:

Brugerundersøgelse