Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Europe-Direct

Europe Direct Bornholm

​Velkommen, Bienvenue, Willkommen, Welcome

Velkommen til Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi er dit lokale EU-informationscenter, hvor du kan henvende dig med spørgsmål i forbindelse med tilskud eller projekter samt generel information om EU. Vi hjælper med at svare på dine spørgsmål, søge information vedrørende EU-projekter og/eller fondsstøtte. Du kan også hente informationsmateriale til undervisning eller til hyggelæsning. Periodevist sender vi nyhedsbreve ud med aktuelle EU-nyheder og information om projektstøtte. 

Om Europe Direct

Europe Direct er et informationsnetværk, som drives af EU-kommissionen i samarbejde med lokale og regionale aktører i alle EU's medlemslande. Der findes ca. 450 Europe Direct kontorer i Europa, hvis formål er at informere borgerne om EU og EU-spørgsmål. I Danmark er der fem kontorer, som er placeret i henholdsvis Guldborgsund, Odense, Struer og Varde, samt på Bornholm.

Kontakt

Europe Direct Bornholm • Bornholms Regionskommunes EU-oplysningskontor Snorrebakken 66 • DK - 3700 Rønne • Telefon + 45 56 92 13 03 • europedirect@brk.dkwww.bornholm-eu.dk

Europe Direct Bornholm støttes finansielt af Europa-Kommissionen. Dette nyhedsbrev er alene et udtryk for arrangørernes synspunkter og Europa-Kommissionen er ikke ansvarlig for den brug, der måtte blive gjort af oplysningerne.

Send Digital Post

Skriv til os. Vælg om du skriver som borger eller virksomhed og log på med NemID eller MitID.

Borger

Virksomhed


DP-small.png

Hvad synes du?

Tak for dit besøg på Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi håber, at du fandt hvad du ledte efter. Inden du forlader vores side, håber vi, at du vil bruge et øjeblik på at udfylde en lille brugerundersøgelse, som du finder her:

Brugerundersøgelse