Frivillighed
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Europe-Direct

Fondsmesse 2016

VELKOMMEN TIL FONDSMESSE
fredag 30. september 2016 kl. 13-17
i Aakirkeby-Hallernes mødelokaler

 
 
Fondsmessen 2016 er som noget nyt koblet sammen med den årlige, nationale Frivillig Fredag.

Daniel Mühlendorph vil åbne fondsmessen og bl.a. vil orientere om sine erfaringer med et stort antal frivillige til den årlige WonderFestiwall, samt om Wonder Puljen, hvor overskuddet fra Wonder Festiwall’en bruges til at støtte velgørende og almennyttige ungdomskulturelle formål og amatøridræt på Bornholm.

Frivillig Forum Bornholm indgår som ny medarrangør og får sit eget lokale, hvor der orienteres om Puljeguiden og om flere af de lokale bornholmske puljer med eksempler på hvad de har støttet. Mikkel Pørksen fra Cirkus Stjerneskud vil give sine erfaringer med en række projekter gennemført med tilskud fra EU-programmet Erasmus+, der bl.a. støtte ungdomsudveksling.

I det andet lokale vil der være både bemandede og ubemandede stande for en lang række europæiske, statslige og private fonde.

Endelig vil der også i år blive afholdt en række seminarer om støttemuligheder til turisme, fødevareindustri, volontørophold for unge, kultur og internationalt samarbejde.

Temaet for årets fondsmesse bliver det samme som for Frivillig Fredag:

Veje til deltagelse

Der er gratis adgang.


Arrangører:  Europe Direct Bornholm, Bornholms Vækstforum, LAG-Bornholm og Frivillig Forum Bornholm
 

Den Europæiske Volontørtjeneste EVS

Læs vores brochure her (PDF)

Månedens EU-citat

Månedens EU-citat

”Migrationspresset på Europa er så stort og åbenlyst grænseoverskridende, at et enkelt eller nogle få lande ikke kan håndtere det alene. Men når man ser på den nuværende situation, hvor 72 pct. af alle asylansøgninger behandles i blot fem lande, er det nødvendige samarbejde ikke til stede. Det er komplekst, fordi der er så mange indbyggede dilemmaer mellem f.eks. humanitær indsats og næstekærlighed og behovet for at beskytte den eksisterende samfundsindretning. Problemet bliver ikke mindre i de nærmeste år, tværtimod”

Laurs Nørlund, direktør, Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark. (Jyllandsposten 31. juli 2015)

Informationstjeneste

Europe Direct Informationstjeneste

Klik og se, hvordan du får svar på dit spørgsmål.


Få svar på dine spørgsmål om EU på telefon, e-mail eller chat

Hvad synes du?

Tak for dit besøg på Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi håber, at du fandt hvad du ledte efter. Inden du forlader vores side, håber vi du vil bruge et øjeblik på at udfylde en lille brugerundersøgelse, som du finder her:

Brugerundersøgelse