Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Europe-Direct

Europe Direct Bornholm

Velkommen, Bienvenue, Willkommen, Welcome

Velkommen til Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi er dit lokale EU-informationscenter, hvor du kan henvende dig med spørgsmål i forbindelse med tilskud eller projekter samt generel information om EU. Vi hjælper med at svare på dine spørgsmål, søge information vedrørende EU-projekter og/eller fondsstøtte. Du kan også hente informationsmateriale til undervisning eller til hyggelæsning. Periodevist sender vi nyhedsbreve ud med aktuelle EU-nyheder og information om projektstøtte.

Din direkte adgang til EU i Danmark denmark-23570_960_720.png 

Om Europe Direct;

Europe Direct er et informationsnetværk, som drives af EU-kommissionen i samarbejde med lokale og regionale aktører i alle EU's medlemslande. Der findes ca. 450 Europe Direct kontorer i Europa, hvis formål er at informere borgerne om EU og EU-spørgsmål. I Danmark er der 3 kontorer i hhv. Odense, Struer og Rønne.

Aktuelle temaer

Europa-Parlamentsvalget

Som optakt til Europa-Parlaments valget 26 maj 2019 sætter Europe-Direct fokus på at skabe debat og dialog op til valgdagen. Det gør vi bl.a. igennem debatindlæg i avisen samt afholdelsen af en række begivenheder heriblandt et stort event på Campus Bornholm d. 9 maj. Du kan læse mere om valget og finde en kalender her

Hvad synes du?

Tak for dit besøg på Europe Direct Bornholms hjemmeside. Vi håber, at du fandt hvad du ledte efter. Inden du forlader vores side, håber vi du vil bruge et øjeblik på at udfylde en lille brugerundersøgelse, som du finder her:

Brugerundersøgelse