folk der danser
Del på facebook

Kulturhuset

Hvad er kulturhuset?

Kulturhuset er et åbent tilbud under Vennepunktet, beliggende Østergade 54 i Rønne. Det er Bornholms eneste kulturhus og mødested for personer med funktionsnedsættelser. Kulturhuset er ramme om en række forskellige aktiviteter som dans, fester med levende musik, grillaftener, cafeaftener, kreativt værksted, cykeltræning med mere.
Aktiviteterne giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at indgå i et socialt fællesskab sammen med andre med en funktionsnedsættelse. Her kan man opleve aktiviteter, som afspejler samfundets kultur i øvrigt.  

Målgruppe

Kulturhuset er åbent for alle interesserede. Målgruppen er primært voksne med funktionsnedsættelse. 

Aktiviteter

Cafeen i Kulturhuset danner om eftermiddagen fra mandag til torsdag ramme om hyggeligt samvær mellem brugerne af huset.

Her vil det være muligt at købe kaffe m.m., spille spil eller lytte til oplæsning af dagens avis via. frivillige kræfter.
I Kulturhuset kan du spise varm mad klokken 17.30 mandag – torsdag. Der er fokus på sund og fedtfattig mad. 

Kulturhuset lægger lokaler til undervisning i rytmik, kor og band under Aftenskolen for Specialundervisning. Det er her bandet, Øllebølleband, er blevet dannet.
 
Der offentliggøres jævnligt program for Kulturhusets aktiviteter. Se programmet her. Det er muligt at få tilsendt programmet på mail, så du altid er opdateret. Skriv til Kulturkoordinator Malene Carentius på malene.carentius@brk.dk.
 
Brugerne har mulighed for medindflydelse gennem husets fælles brugermøder. Brugere kan rette henvendelse til formand for caféen Daniel eller næstformand Kristoffer for mere information eller for at få punkter med på møderne.

Frivillige

Ved forskellige arrangementer og aktiviteter benytter Kulturhuset sig af frivillige kræfter. Det er både brugerne selv, der er frivillige samt personer med interesse for at yde en frivillig social indsat inden for området.


Vil du vide mere om det at være frivillig kan du kontakte
Malene Carentius på malene.carentius@brk.dk eller på telefon 30 18 22 46.

Kontakt

Vil du gerne modtage Kulturhusets program eller vil du gerne høre mere om Kulturhuset, så kontakt Kulturhuskoordinator Malene Carentius på malene.carentius@brk.dk eller på telefon 30 18 22 46.

 

Kontakt

Kulturhuskoordinator Malene Carentius kan kontaktes på telefon 30 18 22 46

Leder af Kulturhuset Lone Pedersen kan kontaktes på
telefon 56 92 77 63