Del på facebook

Lær at tackle

​LÆR AT TACKLE Angst og depression

  • Føler du dig nedtrykt, nervøs, træt eller isoleret?
  • Vil du blive bedre til at tackle dine udfordringer?
  • Vil du møde andre, der har det ligesom dig?

LÆR AT TACKLE angst og depression er et kursus til dig, som oplever tegn på angst og/eller depression.

På holdet møder du andre, der ligesom dig oplever tegn på angst og depression. Kurset ledes af to instruktører, som selv kender til angst og depression.

På holdet får du redskaber til at tackle de ting, som er svære, når man har symptomer på angst og/eller depression.

Kurset er gratis og varer 7 uger, hvor I mødes 2,5 timer en gang om ugen. I er mellem 10 og 12 på holdet. Deltagelse på kurset er gratis.

Du kan kontakte vores koordinator Cilie Engmann på telefon 51 59 40 00 for at blive skrevet op til næste kursus. Der oprettes løbende kurser både for uge (15-25 år) og voksne (18+)

 

LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende

  • Er du nær pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktions-nedsættelse (fysisk og/eller psykisk)?
  • Oplever du udfordringer i hverdagen som pårørende?
  • Vil du have hjælp til at håndtere dine udfordringer - til gavn for dig og dine nærmeste?

LÆR AT TACKLE hverdgane som pårørende er et kursus, som er med til at forebygge, at pårørende udvikler stress, depression eller mistrivsel.

Indsatsen er til voksne pårørende til mennesker (18+) med langvarig sygdom; demens, apopleksi, kræft, KOL, depression eller andre lidelser.

Forløbet giver deltagerne et netværk samt redskaber til at passe bedre på sig selv, bede om hjælp og bevare sociale relationer. Dermed kan de pårørende lettere forblive raske, have et aktivt arbejdsliv og fortsætte med at hjælpe deres nærtstående.

Underviserne på kurset er selv pårørende. Derfor ved både de og dine medkursister, hvordan det føles, når sygdom ændrer ens hverdag.

Kurset er gratis og varer 7 uger, hvor I mødes 2,5 timer en gang om ugen. I er mellem 10 og 12 på holdet. Deltagelse på kurset er gratis.

Kursusstart: 3. maj 2022. Kurset foregår på Rønne Bibliotek i mødelokale 1, tirsdag fra klokken 18.30-21.00.

Kontakt koordinator Cilie Engmann på telefon 51 59 40 00, for at høre om dette kursus er noget for dig. Der oprettes løbende kurser.