Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Frivillig, kultur og fritid Kultur- og fritidstilbud Friluftsliv Bornholms Grønne Bølge - målgruppeanalyse

Bornholms Grønne Bølge - målgruppeanalyse

Denne målgruppeanalyse giver input og viden til udvikling af den rekreative del af Bornholms Grønne Bølge og er udarbejdet af Center for Regional-og Turismeforskning og Destination Bornholm i tæt samarbejde med Inzights for Bornholms Regionskommune. Analysen er støttet af Nordea-fonden som en del af forprojektet til Bornholms Grønne Bølge. Analysen er sket i tæt samarbejde med interesseorganisationer, fastboende, tilvalgsbornholmere og Bornholms turister.

Rapporten består af to dele: Bornholmere som målgruppe og turister som målgruppe.

  • Del 1 er udarbejdet af CRT og beskæftiger sig med, hvilke konkrete input og behov en bredt udvalgt del af de bornholmske målgrupper, interesseorganisationer og kommunale enheder og erhverv har i forhold til brugen af Bølgen.
  • Del 2 er udarbejdet af Destination Bornholm og Inzights og vedrører turistsegmentet. Undersøgelsen fokuserer på vandre-og cykeloplevelser på Bornholm i 2020.

Både del 1 og del 2 har desuden eksempler på lokale og nationale komparative ruter og initiativer, der kan spille ind med relevant viden og erfaring i forhold til den fortsatte udvikling af Bornholms Grønne Bølge.

 

Center for Natur, Miljø og Fritid

Bilag - Målgruppeanalyse

Bornholms Grønne Bølge 2020