Del på facebook

Spar på energien

Få gode råd om energibesparelser på SparEnergi.dk
 
SparEnergi.dk er Energistyrelsens forbrugerrettede hjemmeside, der hjælper danskerne med at spare energi. Du får opdateret information om energiforbrug og energiløsninger i hjemmet, på arbejdspladsen og i det offentlige. Du finder værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare energi, og tjeklister, beregnere og produktlister til både el og varme.
 
SparEnergi.dk’s værktøjer hjælper dig med at komme fra tanke til handling.
Ny Varme udregner f.eks., om du kan spare penge ved at skifte til en ny type varme.
Det digitale energimærke giver et hurtigt overblik over din energimærkningsrapport og viser, hvilke forbedringer du kan gennemføre for at ændre energimærket. 
Værktøjet Håndværkerlisten hjælper dig med at finde en autoriseret håndværker, der kan udføre lige præcis de energiløsninger, du skal have udført i din bolig. Der er flere værktøjer at finde på SparEnergi.dk.
Energibesparelser i virksomheder

Er du leder eller medarbejder i en virksomhed, er der en lang række forslag til dig på SparEnergi.dk. Der er bl.a. udviklet kravspecifikationer og anbefalinger til indkøb af energieffektivt udstyr, tjeklister til drift og en adfærdskampagne – alt sammen for at hjælpe din virksomhed med at få styr på energiforbruget.
 
Test dit hus og se hvor du kan spare på energien på sparEnergi.dk