Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Bolig Elafgift

Elafgift

​​​​

Nedsat elafgift skal søges hos dit el-selskab

Hvis du ønsker at søge om at få nedsat din elafgift, skal du søge ​​om det hos dit el-selskab.
Du vil ofte kunne finde information på el-selskabets hjemmeside om, hvordan du søger.

Kommunen er ikke forpligtet til at udfylde et skema eller sende en mail til dit elselskab vedrørende registreringsdato af elvarme i BBR, men du kan selv søge denne dokumentation frem.​ Nogle elselskaber henviser dog alligevel til, at kommunen skal underskrive et ansøgningsskema eller sende en kvittering for registrering af varmekilde i BBR.

I Bornholms Regionskommune underskriver vi ikke skemaer, men henviser til hjemmesiden bbr.dk, hvor du kan finde din BBR-meddelelse og få en PDF-fil med de relevante oplysninger til dit elselskab.

Find dokumentation - sådan gør du

Gå til hjemmesiden via linket længere nede. Søg din ejendom frem og find teksten; "Dokumentation for elektricitet".

Teksten vil kun være der, hvis din ejendom er registreret med elektricitet som opvarmningsmiddel. Hvis du lige har fået ændret oplysningen i BBR, skal du vente en dags tid førend, oplysningerne er opdateret i alle IT-systemer.

Når du trykker på teksten; "Dokumentation for elektricitet", dannes der en PDF-fil, som viser de oplysninger, dit elselskab skal bruge.

Gå til bbr.dk

Registrering i BBR

Husk, at du skal sikre at din BBR-registrering er opdateret. Det kan du gøre ved at gå ind på hjemmesiden: https://bbr.dk/ret Det er ikke muligt at registrere oplysninger med tilbagevirkende kraft, hverken for dig eller kommunen.

elafgift.jpg