Tegning - Byg Kundecenter
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Bolig Byggeri BYG Kundecenter

BYG Kundecenter

BYG Kundecenter er din indgang til byggesagsbehandling i Bornholms Regionskommune. Hos BYG Kundecenter kan du få generel orientering om byggesagsbehandling, få besvaret generelle spørgsmål omkring sagsbehandlingen samt træffe aftale om et personligt møde med en af vore byggesagsbehandlere. Du kan kontakte BYG Kundecenter på byg@brk.dk

Ved opstart af et byggeprojekt, kan du aftale et formøde, hvor projektet gennemgås sammen med de relevante myndigheder (brandinspektør, planlæggere, miljømedarbejder m.fl.). Send os en mail på byg@brk.dk, med dit navn og adresse for din byggesag, en beskrivelse af projektet/ombygningen, et forslag til mødetidspunkt og et telefonnummer, hvor vi kan træffe dig om dagen. 
 
Du skal være opmærksom på at det er obligatorisk for alle, at indsende ansøgninger m.m. via Byg og Miljø, www.bygogmiljoe.dk 
 

OBS !!!!!!!

ALLE MEDARBEJDERE PÅ TEJN RÅDHUS ARBEJDER HJEMME INDTIL VIDERE, DERFOR ER DER LUKKET OG IKKE MULIGHED FOR PERSONLIG BETJENING.

TELEFONISK HENVENDELSE KAN SKE FRA KL. 9.00 - 12.00 
PÅ ALLE HVERDAGE på 5692 2116.

Du kan også sende en mail til byg@brk.dk. Så vil vi enten ringe eller skrive tilbage til dig. I mailen skal du blot skrive navn, telefonnummer, adresse og hvad det drejer sig om.Vi har åben for personlig betjening tirsdag formiddag, torsdag eftermiddag og dagligt for telefonisk henvendelse.
 
Telefontid:
Mandag: kl. 9-16
Tirsdag: kl. 9-16
Onsdag: kl. 9-12
Torsdag: kl. 9-17
Fredag: kl. 9-13
Åbningstider:
Tirsdag: kl. 9 – 13
Torsdag: kl. 13 - 17

 
BYG Kundecenter, Skovløkken 4, 3770 Allinge
Telefon: 5692 2116

Byg og Miljø

Se hvad der gælder for din ejendom, hvad du skal indsende af materiale eller søg om tilladelse.

Søg på Byg og Miljø

BYG Kundecenter

Skovløkken 4
3770 Allinge
E-mail: byg@brk.dk
Telefon: 5692 2116